top of page

COACHING PROGRAMMA'S

Wij geloven dat coaching je in staat stelt om te profiteren van verandering. We bieden inspiratie, inzicht en groei in verschillende coaching programma's, van een éénmalige sessie tot meer langdurige begeleiding van jouw groei. We richten ons op je ontwikkeling én progressie om je persoonlijke doelen in een professionele setting te bereiken. Neem contact op om te bespreken wat het beste bij jou past. 

beach-1852945_1920 - kopie_edited.jpg

INSPIRATIE

Een begin voor verandering

Op zoek naar een nieuwe impuls voor je persoonlijke groei?

Begin je ontdekking met een intake over hoe het Due North coaching programma je kan helpen je uitdagingen te begrijpen en naar je doelen toe te werken. We beloven dat het je energie, een nieuw perspectief en begrip zal geven over waar je persoonlijke transformatie je kan brengen.

Inspiratie sessie: ongeveer  twee uur

Investering: 300 euro

ONTDEK & VERANDER

Vergroot je potentieel

Tijdens dit coaching programma richten we ons op je doelen. Vanuit  jouw vertrekpunt creëer je inzicht in het begrijpen van de realiteit en je huidige gedrag en patronen. Je krijgt zicht op wat je drijft of weerhoudt om je doelen te bereiken.  Je ontdekt je visie, doelen, waarden. Je onderzoekt je motivatie, gedrag of patronen en krijgt daarmee zicht op waar je dit van kent en in het hoe en waarom van je gedrag en motivatie. Jij creëert daarmee mogelijkheden tot ander gewenst gedrag op het gebied van vaardigheden of competenties. Andere manieren en instrumenten waarmee je je gewenste gedrag kunt realiseren, schalen en vergroten komen in beeld. Dit programma is  gericht op persoonlijke groei in een professionele setting waardoor je je ontwikkelt, een volgende stap zet om je doelen te bereiken. 

Ontdek & veranderen programma : 6 sessies, tweewekelijks, 1,5 uur, inclusief intake van 2 uur

Investering:  2275 euro

Brainstorming_edited.jpg
doing%20work%20together_edited.jpg

GROEI

Bereik je doelen

Tijdens een GROWTH coaching traject begeleiden we je voor een langere periode (één tot twee jaar) naar je doelen. Dit programma is is een vervolgstap op het coaching programma 'ONTDEKKEN EN VERANDEREN'. Hierdoor kunnen we niet alleen jouw potentieel ontdekken en ontsluiten, maar ook inzichten brengen in structureel nieuw gedrag.  Je zult je persoonlijke leercurve ervaren en wij zullen je ondersteunen bij het begrijpen, aanpassen en doorbreken van beperkende barrières die je ervan weerhouden persoonlijke en/of zakelijke doelen te bereiken.  Je zult een grotere invloed ervaren op de resultaten van je acties omdat je handelt vanuit een hoger bewustzijnsniveau over jezelf en je omgeving.

Groei programma:  elke 7-8 weken, 1,5 uur, minimaal 6 maanden, 3 gesprekken

Investering:  1100 euro per half jaar

GEDRAGSCODE

Onze garantie

Due North Coaching werkt volgens de internationale ICF- gedragscodes. ICF is de Internationale Coach Federatie.  ICF zet zich in voor het handhaven en promoten van professionaliteit in coaching en verwacht van alle leden en gediplomeerde coaches dat ze zich houden aan de elementen en principes van ethisch gedrag.  Tijdens de intake en voorafgaand aan het coachtraject wordt de Gedragscode besproken en met je gedeeld. De belangrijkste elementen betreffen:

  • professioneel gedrag: wij handelen in het belang van de cliënt en handelen objectief

  • vertrouwelijkheid en privacy: wij delen nooit informatie met derden

  • belangenverstrengeling: wij vermijden dat tegenstrijdige belangen kunnen ontstaan. 

Meisje in de auto
Open Laptop_edited.jpg

UNIEKE METHODE

We baseren ons op beproefde modellen

Due North biedt een unieke methode aan gebaseerd op een fundament van een aantal bewezen modellen.  We begeleiden individuen op basis van ons unieke GROWTH-model.*

 

* De meeste van onze modellen zijn gebaseerd zijn op overtuigend wetenschappelijk onderzoek. Sommige van onze modellen zijn gebaseerd op onze ervaring en voldoen (nog) niet aan de strikte standaarden van evidence based werken. Als u vragen heeft over deze claim, laat het ons dan weten.

WEET WAT JE NIET WEET

en creëer de juiste mindset, vaardigheden en toolset voor groei

©2022 by Due North Coaching

bottom of page